Mar 22, 2016

Marjaanan Konmari-projekti, osa XIV: Kaisan tavarat, "eteistavarat"


Työlistallani seuraavana olivat eteisessä hengailevat tavarat, jotka eivät kuuluneet oikein mihinkään kategoriaan. Sateenvarjot, avaimenperät, heijastimet, kypärät. Sateenvarjoista yhden laitoin kierrätykseen, kypärät säilytin sellaisenaan. Avaimenperät ja heijastimet kävin läpi aika tarkasti.

Vasemmalla roskiin menevät avaimenperäkamat, oikealla kierrätykseen lähtevät.

Käytössä olevat avaimet
Vasemmalla säilytettävät avaimenperät, keskellä tuntemattomat avaimet (joita en uskalla heittää pois)
ja oikealla säilytettävät heijastimet.
Siirsin heijastimet vielä tuollaiseen pieneen pahvipurkkiin ja tarkastin, että kaikissa on ripustin. Muutaman ripustin takkeihin (käyttöönhän heijastimet kuuluu...). Avaimenperämatskut laitoin minigrip-pussiin ja käsityötarvikkeitteni seuraan.

Kaisan tavaroita en sen enempää konmarittanut, koska teen sitä jatkuvasti vaatteiden kanssa vauvan kasvaessa ja lelutkin on syytä käydä läpi kohta puoliin, kun ihan vauvalelut lakkaavat olemasta kiinnostavia. Varmistin kuitenkin, että Kaisan tavarat ovat omilla paikoillaan.

Kaisan tavaroiden paikkoja kotona ovat...


Haalari ja kantoreppu eteisen naulakossa, hoitolaukun nostin vielä kuvan ottamisen jälkeen hattuhyllylle.

Asusteet ulkoiluun tuulikaapin kaapissa: peitot, villavaatteet, tumput, pipot, sukat.

Vaatekaapissa alhaalta ylös: liian pienet, liian suuret ja "koikot" eli puklurätit, alaosat ja haalarit, yläosat ja hameet.
Hyllyllä sukkia yms. pikkuruista.

Henkareissa loput mekot, myös liian suuret. Liinavaatteet, perityt lelut, jotka ei vielä käytössä.
T'ällä hetkellä käytössä olevat lelut olohuoneessa lipaston päällä muovisissa hyllyissä.

Kävelyharjoituksia odottaa taaperokärry, joka on lastattu puutoukalla ja -maatalolla.
Tämän kategorian jälkeen muistin vielä Kaisan korun, jonka vein mummun kaapista omien korujeni seuraan. Kun siirryin keittiökategoriaan, löysin vielä Kaisan aterimet, mukin ja lautasen, jotka jemmasin yhdelle keittiön ylähyllylle. Ajattelin, että ne on mukavampi ottaa käyttöön vasta, kun hän itse saattaa niistä iloita ja kun ne eivät ehkä niin herkästi tipu lattialle.

Tänään tein suuren urakan keittiötavaroita konmarittaessa ja se on nyt TEHTY, mutta päivittelen tarkemmat kuulumiset siitä kategoriasta myöhemmin.

No comments:

Post a Comment